Evenement & Congres

Het decor voor uw evenement

De allure van de rode loper, de moderne en warme sfeer van de foyer, de 300 comfortabele theaterstoelen, de technische mogelijkheden, diverse ruimtes om uiteen te gaan, de expertise van het theaterpersoneel... en dat allemaal in een inspirerende omgeving!

Mogelijkheden
Het in 2014 verbouwde HOFtheater biedt legio mogelijkheden voor verschillende bijeenkomsten. Het pand is zeer geschikt voor grote evenementen zoals congressen en symposia, maar ook voor activiteiten op kleinere schaal zoals workshops en vergaderingen. Het is mogelijk om één of meerdere zalen in het gebouw af te huren, zoals de theaterzaal, foyer of vergaderruimtes. Daarnaast biedt de groene omgeving waarin het HOFtheater zich bevindt diverse mogelijkheden, zoals een ontspannende (bos)wandeling, fietstocht, picknick of heide-sessie (brainstorm).

Centraal in Overijssel
Het HOFtheater in Raalte ligt erg centraal in Overijssel, waardoor het goed bereikbaar is vanuit de hele provincie, maar ook vanuit andere delen van het land. Raalte beschikt over een treinstation waar de trein van Zwolle naar Enschede langs komt. Daarnaast is er een bushalte op 5 minuten loopafstand van het HOFtheater. Rondom het HOFtheater is volop gratis parkeerruimte.

Ervaring
Het HOFtheater heeft veel kennis en ervaring op het gebied van het organiseren van evenementen en denkt graag met u mee. Ook als het gaat om een theatrale aankleding of het inzetten van artiesten. 

Contact
verhuur@hoftheater.nl
0572 361 361