Eten & drinken

Maak je avondje uit compleet!

Uw bezoek aan een theatervoorstelling combineren met een passend arrangement? Natuurlijk kan dat bij het HOFtheater! 

 

HOFtheater Koffie en Thee arrangement
Voor twee personen €16,50

Maak je koffie of thee compleet met verschillende zoete lekkernijen voor 2 personen (inclusief een kopje koffie of thee).

 

HOFtheater Bitterballen
Voor twee personen €5,50

Bitterballen arrangement (2 personen) Geniet na afloop van de voorstelling van een portie bitterballen (8st.) met mosterd.

 

HOFtheater Kaassoufflés
Voor twee personen €5,50

Kaassoufflés arrangement (2 personen) Geniet na afloop van de voorstelling van een portie borrel kaassoufflés (6st.) met saus.


HOFtheater borrelplank
Voor twee personen €13,50

Geniet na afloop van de voorstelling van een hapjesplank met twee verschillende kazen, worst, kaasstengels, nootjes en een bijbehorende dipsaus.

HOFtheater vegetarische borrelplank
Voor twee personen €13,50

Geniet na afloop van de voorstelling van een vegetarische hapjesplank met verschillende kazen, kaasstengels, nootjes en een bijbehorende dipsaus.

HOFtheater borrelplank met bitterballen 
Voor twee personen €17,50

Geniet na afloop van de voorstelling van een hapjesplank met twee verschillende kazen, worst, kaasstengels, nootjes, 6 bitterballen en een bijbehorende dipsaus.

 

HOFtheater vegetarische borrelplank met kaassoufflés
Voor twee personen €17,50

Geniet na afloop van de voorstelling van een vegetarische hapjesplank met verschillende kazen, kaasstengels, nootjes, 4 borrel kaassouffés en een bijbehorende dipsaus.

 

Reserveren van een arrangement kan door het arrangement toe te voegen aan uw bestelling met kaarten, of (minimaal 48 uur van tevoren) te mailen naar info@HOFtheater.nl