Kunst in de maanfoyer

Expositie verzorgt door Dorie Haarman

Ieder half jaar verzorgt Dorie Haarman The Art Company een expositie in de beneden en bovenfoyers van het HOFtheater. Op dit moment is er een expositie te bezichtigen van Kirsti Hadderingh.

Kirsti Hadderingh Digital Art

Zij is in 1969 geboren in Ede, heeft gestudeerd in Groningen en is daarna in Zwolle beland. Naast het leven als parttime moeder en administratief medewerkster, is zij de rest van haar tijd creatief bezig in de breedste zin van het woord. Zij begon met schrijven, maar tegenwoordig schetst zij vol passie beelden zonder woorden.

In 2010 begon ze met het maken van foto’s, maar dan net even anders. Al die foto’s smelt ze samen tot een nieuw geheel. Zo verwerkt ze de wereld, het leven, emoties en geeft daar een eigen draai aan. Zelfs de titel laat ze liever achterwege, omdat zij de kijker niet ongevraagd wil beïnvloeden. 

Een nieuwe weergave van wat eens haar werkelijkheid was, een nieuw perspectief. Van een vluchtig moment een eeuwigheid creëren, een detail krijgt een hoofdrol.
Vanuit hun perspectief hoopt zij dat de kijker een stuk herkenning vindt.
Haar voorkeur ligt bij haar vervolgens om het af te drukken op geborsteld aluminium, waardoor het licht een extra dimensie geeft op de metalen delen. Het is een eigentijdse combinatie, een hard materiaal verzacht door de omstandigheden.

Kort gezegd, een eigenwijze autodidact, die haar leven vastlegt en verwerkt.

Indien u belangstelling heeft of iets wilt weten kunt u contact opnemen met:
Dorie Haarman The Art Company
Tel. 06 – 36310278
info@doriehaarman.nl