Kunst in de maanfoyer

Expositie verzorgt door Dorie Haarman

Ieder half jaar verzorgt Dorie Haarman The Art Company een expositie in de beneden en bovenfoyers van het HOFtheater. Op dit moment is er een expositie te bezichtigen van Annie Kremer.

 

Annie Kremer

Sinds 1990 schildert Annie Kremer binnen het plaatselijk schilderscollectief “Wijd Perspectief” in Den Ham. Hier heeft ze onder leiding van diverse beroepskunstenaars haar opleiding gehad en de mogelijkheid om haar talenten verder te ontwikkelen.

Haar werk bestaat hoofdzakelijk uit acrylverf op doek en is meestal figuratief. Haar werk karakteriseert zich door eenvoud en stilte. Ze wordt in belangrijke mate geïnspireerd door het ontmoeten met mensen. Door haar werk als vrijwilligster met asielzoekers komt ze veelvuldig in contact met andere culturen, waardoor haar schilderijen vaak een Afrikaans of Oosterse uitstraling krijgen. Haar werk geeft ze meestal geen titel omdat ze open wil staan voor verrassende nieuwe aspecten, die mensen in haar werk zien. Tegenwoordig legt ze zicht toe op het schilderen van iconen.

Indien u geïnteresseerd bent in schilderijen van Annie Kremer kunt u contact opnemen met:
Dorie Haarman Art Events & Advice
Tel. 06 – 36310278
info@doriehaarman.nl