Zaalverhuur

Het decor voor uw evenement

Voor zaalverhuur in Raalte moet u bij het HOFtheater zijn. Onze locatie biedt legio mogelijkheden voor verschillende bijeenkomsten en congressen en is daarom zeer geschikt voor uw evenement. Of u nu op zoekt bent naar een goede vergaderlocatie of grote sfeervolle zaal voor uw bedrijfsfeest. Maar ook voor symposia, evenementen en workshops kunt u bij de zaalhuur van het HOFtheater terecht. Het is mogelijk om één of meerdere ruimtes in het gebouw af te huren.

Centraal gelegen in Overijssel
Het HOFtheater in Raalte is zeer centraal gelegen in Overijssel. Het bevindt zich midden in Salland, tussen Deventer, Zwolle en Nijverdal. Het theater ligt dicht bij de N35 en N348, waardoor het met de auto erg makkelijk bereikbaar is. Daarnaast is er een busstation op 5 minuten lopen afstand. Er is voldoende parkeergelegenheid bij het HOFtheater, dit is bovendien gratis.

Goede voorzieningen
Het HOFtheater heeft veel voorzieningen, wat het huren bij het HOFtheater veraangenaamd. Het theater is rolstoeltoegankelijk door de automatische voordeur, invalidentoilet en lift. Daarnaast heeft het HOFtheater veel technische apparatuur in huis, zoals geluidsapparatuur, beamer, laptop en microfoons. Ook is er gratis wifi aanwezig.

Deskundigheid en ervaring
Het personeel van het HOFtheater heeft ruime kennis en ervaring op het gebied van het organiseren van evenementen. Zij denken dan ook graag met u mee, bijvoorbeeld op het gebied van catering, aankleding of het inzetten van artiesten. U kunt zelfs de organisatie helemaal in handen leggen van het theaterpersoneel, de meerkosten hiervan zijn in overleg.

Zalen
Het HOFtheater beschikt over diverse zalen die verhuurd kunnen worden:
Theaterzaal (max 300 personen)
• Vergaderzalen (25 tot 100 personen)
Kleine vergaderzaal boven (max 20 personen)
Artiestenfoyer (max 20 personen)

Daarnaast zijn ook de foyers te betrekken bij de activiteiten. Neem via de volledige virtuele tour alvast een kijkje en ontdek de mogelijkheden van ons gebouw. U bent daarnaast van harte welkom om het HOFtheater te bezichtigen, we leiden u met plezier live rond in ons gebouw.

 

Contact
verhuur@hoftheater.nl
0572 361 361

Algemene verhuurvoorwaarden >>