Kaartverkoop

Goed om te weten

Bestellen
Bestellen kan 24 uur per dag via onze website. Daarnaast is het mogelijk uw kaarten telefonisch te bestellen. Vervolgens betaalt u middels een eenmalige iDEAL-link die u per mail krijgt toegestuurd. Na betaling krijgt u de e-tickets toegezonden. 

Als u via de website kaarten bestelt en zelf uw e-ticket(s) uitdraait, betaalt u géén administratiekosten. Kiest u ervoor om de kaarten toe te laten sturen, dan betaalt u € 5,- administratie- en verzendkosten.

HOFpunten - spaarsysteem
Vanwege de maatregelen rondom Covid-19, kunnen we u niet de gebruikelijke vroegboekvoordelen bieden, zoals een seizoenspas of bonustickets. Daarvoor in de plaats werken we vanaf seizoen 2021-2022 met HOFpunten, die u spaart bij bij ieder kaartje dat u bij ons bestelt. Hierbij maakt het niet uit of u het kaartje in de voorverkoop of gedurende het seizoen bij ons bestelt. De gespaarde HOFpunten kunt u vervolgens inwisselen voor vrijkaarten voor geselecteerde voorstellingen of voor een borrelarrangement na afloop van een voorstelling. 

Korting op kaarten
Bij het HOFtheater hanteren we CJP- en Studentenkorting, de SIRENEsale, en groepskorting. Op deze pagina leest u hier meer over.

Cadeaubonnen
Een avond uit naar het theater is leuk om te geven en om te krijgen! Het HOFtheater verkoopt en accepteert de HOFtheater Cadeaukaart en de Podium Cadeaukaart. Met uw cadeau/ of tegoedbon kunt u uw bestelling (gedeeltelijk) betalen.

Betaling
Voor de betaling van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL of met een PodiumCadeauKaart. De (oude) HOFtheaterbon en Nationale Theaterbon worden niet meer verkocht, maar deze kunt u nog wel verzilveren aan de kassa van het HOFtheater. Online verzilveren is met deze bonnen niet mogelijk.

Retourneren
U wordt vriendelijk verzocht uw aankoop bij verhindering direct te annuleren. Bij annulering tot uiterlijk drie werkdagen voor de voorstelling ontvangt u een digitaal tegoed op uw account (minus € 4,00 handelingskosten). Dit tegoed is onbeperkt geldig en kan worden ingezet voor een voorstelling naar keuze. 

Let op: Niet afgehaalde reserveringen worden achteraf in rekening gebracht.

Annuleren
In een enkel geval wordt een voorstelling geannuleerd. Heel vervelend voor u, want u had zich verheugd op de voorstelling. Wij stellen u hier altijd persoonlijk van op de hoogte via telefoon, e-mail of per brief. Wanneer er geen alternatieve datum voor de voorstelling wordt gevonden, ontvangt u digitaal tegoed of uw geld terug.

Wachtlijst
Indien een voorstelling is uitverkocht, kunt u zich op de webpagina van de betreffende voorstelling inschrijven voor de wachtlijst. U wordt gebeld op het moment dat er kaarten voor de voorstelling vrijkomen.

Consumptie bij ticket
Bij de entreeprijs zit een consumptie inbegrepen, tenzij anders aangegeven. Deze consumptie is niet inwisselbaar voor consumptiemunten en niet in te halen bij andere voorstellingen. 

Staconcerten
In het HOFtheater zijn bepaalde theaterconcerten een zit-/staconcert. Dit houdt in dat de stoelen uit het middenstuk zijn verwijderd, zodat hier staplaatsen ontstaan. De stoelen in de ringen blijven, zodat er ook voldoende zitplaatsen zijn. Tijdens deze concerten is het toegestaan een consumptie mee de zaal in te nemen.

Algemene voorwaarden
HOFtheater hanteert de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de VSCD.