Kaartverkoop

Goed om te weten

Bestellen
Bestellen kan 24 uur per dag via onze website. Daarnaast is het mogelijk uw kaarten telefonisch te bestellen. Vervolgens betaalt u middels een eenmalige iDEAL-link die u per mail krijgt toegestuurd. Na betaling krijgt u de e-tickets toegezonden. 

Als u via de website kaarten bestelt en zelf uw e-ticket(s) uitdraait, betaalt u géén administratiekosten. 


Theaterkassa
U kunt ook uw kaartjes kopen aan de kassa van het HOFtheater. De theaterkassa is op afspraak geopend van maandag t/m vrijdag tussen 10 en 13 uur. Maak een afspraak via info@hoftheater.nl of bel 0572 361 361.

Daarnaast is de kassa vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Aan de kassa kunt u zowel contant als met pin betalen. 


HOFpunten - spaarsysteem
U spaart automatisch HOFpunten zodra u kaarten bij ons bestelt. U kunt vervolgens in uw eigen account op onze website zien hoeveel punten u heeft. Ook is het belangrijk dat u in uw account een vinkje heeft geplaatst bij ‘algemeen’ onder Nieuwsbrief. Gedurende het theaterseizoen ontvangt u namelijk van ons nieuwsbrieven waarin staat benoemd welke voorstellingen u gratis kunt bezoeken met uw HOFpunten.

 

Korting op kaarten
Bij het HOFtheater hanteren we CJP- en Studentenkorting, de SIRENEsale, en groepskorting. Op deze pagina leest u hier meer over.

Cadeaubonnen
Een avond uit naar het theater is leuk om te geven en om te krijgen! Het HOFtheater verkoopt en accepteert de HOFtheater Cadeaukaart en de Podium Cadeaukaart. Met uw cadeau/ of tegoedbon kunt u uw bestelling (gedeeltelijk) betalen.

Betaling
Voor de betaling van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL of met een PodiumCadeauKaart. De (oude) HOFtheaterbon en Nationale Theaterbon worden niet meer verkocht, maar deze kunt u nog wel verzilveren aan de kassa van het HOFtheater. Online verzilveren is met deze bonnen niet mogelijk.

Retourneren
U wordt vriendelijk verzocht uw aankoop bij verhindering direct te annuleren. Dit kan per mail of telefonisch. Bij annulering tot uiterlijk drie werkdagen voor de voorstelling ontvangt u een digitaal tegoed op uw account (minus € 4,00 handelingskosten). Dit tegoed is onbeperkt geldig en kan worden ingezet voor een voorstelling naar keuze. 

Let op: Niet afgehaalde reserveringen worden achteraf in rekening gebracht.

Annuleren
In een enkel geval wordt een voorstelling geannuleerd. Heel vervelend voor u, want u had zich verheugd op de voorstelling. Wij stellen u hier altijd persoonlijk van op de hoogte via telefoon, e-mail of per brief. Wanneer er geen alternatieve datum voor de voorstelling wordt gevonden, ontvangt u digitaal tegoed of uw geld terug.

Wachtlijst
Indien een voorstelling is uitverkocht, kunt u zich op de webpagina van de betreffende voorstelling inschrijven voor de wachtlijst. U wordt gebeld op het moment dat er kaarten voor de voorstelling vrijkomen.

Consumptie bij ticket
Bij de entreeprijs zit een consumptie inbegrepen, tenzij anders aangegeven. Deze consumptie is niet inwisselbaar voor consumptiemunten en niet in te halen bij andere voorstellingen. 

Staconcerten
In het HOFtheater zijn bepaalde theaterconcerten een zit-/staconcert. Dit houdt in dat de stoelen uit het middenstuk zijn verwijderd, zodat hier staplaatsen ontstaan. De stoelen in de ringen blijven, zodat er ook voldoende zitplaatsen zijn. Tijdens deze concerten is het toegestaan een consumptie mee de zaal in te nemen.

Algemene voorwaarden
HOFtheater hanteert de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de VSCD.