Uitvoering & Concert

Voor scholen & verenigingen

De rode loper, 300 comfortabele theaterstoelen, podium van 10 x 10 meter, expertise en technische mogelijkheden van het HOFtheater geven uw uitvoering, concert of eindmusical een professionele uitstraling en maken dit tot een bijzondere belevenis. Voor non-profit* organisaties uit de gemeente Raalte hanteert het HOFtheater bovendien een gereduceerd tarief, waardoor het voor uw organisatie erg aantrekkelijk is het HOFtheater te huren.

Verschillende (basis)scholen houden hun eindmusical in het HOFtheater; lokale koren geven concerten (dikwijls samen met een bekend artiest); en muziekverenigingen verzorgen bij het HOFtheater hun jaarlijkse uitvoering. 

Het HOFtheater heeft de kennis om u te helpen met de organisatie van uw evenement en het maken van publiciteit om ervoor te zorgen dat de zaal zo vol mogelijk zit. Zo biedt het HOFtheater mogelijkheden voor kaartverkoop, fotograaf, videobeelden, optreden met een professionele artiest en een dramadocent. De kosten van deze extra’s zijn in overleg.

* Onder non-profit organisaties verstaan we organisaties die voornamelijk met vrijwilligers werken, initiatieven die door vrijwilligers worden genomen en educatieve projecten voor leerlingen. Het speciale tarief geldt alleen voor non-profit organisaties uit de gemeente Raalte.

Contact
verhuur@hoftheater.nl
0572 361 361