Cultuurklapper

Gemeente Raalte

De Cultuurklapper gemeente Raalte bevat een verzameling van alle culturele projecten/workshops die door lokale verenigingen en instellingen worden aangeboden. Basisscholen in de gemeente Raalte kunnen gebruik maken van dit educatieve aanbod. Hierdoor krijgen kinderen de mogelijkheid kennis te maken met kunst en cultuur en hun talent te ontdekken. Daarnaast komen ze hierdoor in aanraking met de lokale infrastructuur van kunst en cultuur, waar ze ook na schooltijd terecht kunnen. 

Download de cultuurklapper voor schooljaar 2020-2021>>

Gratis workshop
In schooljaar 2020-2021 krijgen alle basisscholen uit de gemeente Raalte een gratis workshop naar keuze uit de Cultuurklapper gemeente Raalte 20-21. Dit wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Raalte en de provincie Overijssel.

Als school kunt u zelf een workshop boeken uit de Cultuurklapper. De factuur dient uw school vervolgens eerst zelf te betalen. Daarna kunt u via onderstaand declaratieformulier tot maximaal € 100 terugkrijgen voor de workshop. Bij het declaratieformulier staan de precieze voorwaarden vermeld.

Download het declaratieformulier>>

Contact
Heeft u vragen, wilt u de gedrukte versie van de Cultuurklapper ontvangen of wilt u met uw project opgenomen worden in de Cultuurklapper? Neem dan contact op met

Mirjam Borger
Combinatiefunctionaris Cultuur
mirjamborger@hoftheater.nl
0572 361 361