Nieuwsoverzicht

Ian Siegal komt naar het HOFtheater
De Britse zanger en gitarist Ian Siegal behoort tot de top van de nationale en internationale blueswereld.

Samen met Roel Spanjers (Luther Allison), Big Dave (The Electric Kings), Mischa den Haring (t-99) en Dusty en Darry Ciggaar (The Rhythm Chiefs, Dry Riverbed Trio) komt hij op vrijdag 13 oktober naar het HOFtheater. Na twintig jaar vriendschap, vormen deze zes multi-awardwinnende muzikanten eindelijk een bluesband. Het doel? Hun grote liefde voor de blues delen met u en jou!

De kaartverkoop start donderdag 30 maart om 10.00 uur. Klik hier voor meer informatie en om te reserveren. Lees meer
Bijgeboekt op 8 april: Jett Rebel
en … als Jett Rebel zijn helden eert op het podium, dan zijn kippenvel-momenten in de zaal nooit ver weg… Lees meer
Frans Bauer en Sieneke naar het HOFtheater
Alweer goed nieuws uit het HOFtheater.

Op dinsdag 21 februari komen Frans Bauer en Sieneke naar Raalte!

Lees meer
Jochem Myjer naar het HOFtheater
Op woensdag 10 mei komt Jochem Myjer één van zijn try-outs spelen in het HOFtheater Lees meer
Films in het HOFtheater
Vanaf januari programmeert het HOFtheater naast de theatervoorstellingen ook filmvertoningen.
De aftrap is 4 januari: ’s Middags wordt de kinderfilm ‘Minions-Hoe Gru superschurk werd’ wordt getoond. ’s Avonds kunnen volwassenen genieten van de romantische komedie ‘Soof 3’. Lees meer
Nieuws over de Line-up van de Grote HOFtheater Cabaretavond
Blauwe Vinkjes komen naar de Grote HOFtheater Cabaretavond op zaterdag 4 maart a.s. Lees meer
Start nieuw seizoen met bijboeking van 3 nieuwe voorstellingen
We hopen dat u een mooie zomer hebt gehad. Wij staan uitgerust klaar om een nieuw theaterseizoen te beginnen. Deze week ligt de Theaterkrant huis aan huis op de mat bij mensen in Raalte en wijde omstreken.Hou uw brievenbus in de gaten!
Graag vertellen we u ook dat we 3 voorstellingen hebben bijgeboekt:

60 minuten met ...
In onze tour ‘60 minuten met’ zetten we bijzondere Sallanders in de schijnwerpers. In precies 60 minuten vraagt gastheer Willem Verdaasdonk, tevens eigenaar van het bedrijf Taaluilen, hem of haar het hemd van het lijf over werk en passie.
Op woensdag 5 oktober is Gerard Oosterlaar te gast. We kennen hem als één van de oprichters van het cabarettrio Höllenboer (wat onlangs een cabaretduo is geworden) en waarmee in 1995 een nummer één hit werd gescoord met het lied wat we allemaal mee kunnen zingen: Busje komt zo. En op woensdag 16 november zijn de nieuwe wethouders te gast. Dit is dé kans om deze bevlogen mensen beter te leren kennen: Ben Nijboer (BurgerBelangen), Gerria Toeter (CDA) en Alexander Kreule (VVD).

3Koteboebo
Nog één keertje dan! De voorstelling Noe mo’j oppass’n! was vorig seizoen al vier keer te zien maar de mannen van 3Koteboebo sluiten hun tournee graag af in het HOFtheater op zaterdag 19 november. Met hun vrolijke voorstelling met veel liedjes en sketches. Een heleboel onzin en dingen die nergens over gaan. Vooral niemand kwetsen of voor schut zetten, behalve zichzelf, dat vinden ze leuk.
Bijzonder is dat de opbrengst van deze avond naar het goede doel gaat; naar dorpsgenoot Jan Brinkhof. Hij zet al jaren gaarkeukens op in Peru voor de minderbedeelden. Lees meer
Zomersluiting
In verband met de zomervakantie is het HOFtheater gesloten van 16 juli t/m 28 augustus. In deze periode is het HOFtheater niet telefonisch bereikbaar. Heeft u vragen, stuur dan een e-mail naar info@hoftheater.nl. Deze mailbox wordt tijdens de zomersluiting met enige regelmaat bekeken.
Lees meer
HOFtheater kiest nieuwe directeur
Het HOFtheater heeft de afgelopen periode gewerkt met een interim-directeur, namelijk Peter Smit. Deze maanden hebben er toe geleid dat de directeur en de raad van toezicht, na raadpleging van medewerkers en vrijwilligers, zijn overeengekomen deze interim positie om te zetten in een definitieve. Daarmee komt de leiding van het voor Salland belangrijke HOFtheater weer in vaste handen. Lees meer
Kaartverkoop het Lommerrijk van start
Vorig jaar zijn de eerste stappen gezet op het gebied van samenwerking tussen amfitheater Het Lommerrijk uit Luttenberg en het HOFtheater. Die samenwerking is zo goed bevallen dat we de komende zomer méer samen gaan doen. Lees meer