Nieuwsoverzicht

Het nieuwe theaterseizoen 24|25 staat online!

Met trots presenteert het HOFtheater op dinsdag 7 mei haar nieuwe theaterseizoen 24|25. Op deze avond is het nieuwe seizoen ingeluid met een uitverkochte TIPavond, met voorproefjes van onder andere Aron Elstak, Fokko en Diederick Ensink! Benieuwd naar het complete programma? Bekijk onze nieuwe brochure of klik op 'programma' in de menubalk.

Lees meer
Bijgeboekt: 4 films!

Er zijn weer vier films bijgeboekt! Op vrijdag 29 maart, Goede Vrijdag, vertonen wij Jesus Christ Superstar. In de Meivakantie kunnen de allerkleinsten op woensdag 1 mei genieten van de avonturen van Juf Roos: Op Reis naar de Regenboog. 's Avonds wordt vanaf 20.00 uur de populaire film Wonka gedraaid. Op zaterdag 8 juni is de film van Bob Marley - One Love te zien over het leven en de muziek van icoon Bob Marley.

 

Lees meer
Line-up Grote HOFtheater Cabaretavond is bekend

De line-up voor de Grote HOFtheater cabaretavond is bekend, alle vier cabaretiers zijn gecontracteerd. Het zijn Tim Hartog, Kim Schuddeboom, Stefan Hendrikx en Marlon Kicken. De presentatie is in handen van Jeffrey Kleine Koerkamp. Meer informatie vindt u hier.

 

Lees meer
Mell & Vintage Future gaat vanavond niet door

Helaas gaat het concert van Mell & Vintage Future wegens verdrietige persoonlijke omstandigheden niet door. Alle bezoekers zijn gebeld en hebben een mail ontvangen. Er wordt gezocht naar een vervangende datum. We houden de bezoekers op de hoogte

Lees meer
Sprookjesfestival

Op donderdag 28 december vindt van 14 tot 17 uur het Sprookjesfestival in het HOFtheater plaats. Geniet tijdens dit festival van betoverende voorstellingen, schminken, verkleedkleren, knutselen, sprookjesboeken en nog veel meer! 

Lees meer
Roswyde Burgman opnieuw directeur HOFtheater

De raad van toezicht van het HOFtheater heeft Roswyde Burgman (weer) benoemd als directeur-bestuurder van het HOFtheater per 01 december.  Burgman heeft het theater in Raalte  succesvol door de coronaperiode geloodst en aan het einde daarvan een ontwikkelplan neergelegd voor de toekomst. Anderhalf jaar geleden vertrok ze naar Concordia, een organisatie voor beeldende kunst, theater, film en cultuureducatie in Enschede.

Lees meer
Zomersluiting
Na een geweldig theaterseizoen is het nu tijd voor vakantie! Ons theater is gesloten van 22 juli t/m 3 september. In deze periode zijn we ook telefonisch niet bereikbaar. Heb je een dringende vraag, stuur dan een e-mail naar info@hoftheater.nl. Deze mailbox wordt met enige regelmaat in de zomerperiode bekeken.

Fijne zomer en graag tot ziens in theaterseizoen 23|24!
Lees meer
Nieuw kaartverkoopsysteem en wachtwoord opvragen

 

We zijn overgegaan op een nieuw kaartverkooppakket. Voor u verandert er bijna niets, behalve dat u even een nieuw wachtwoord aan moet vragen. Lees hier hoe u dit kan doen.

Lees meer