Nieuwsoverzicht

Maandag 11 december niet bereikbaar

Wegens werkzaamheden aan het netwerk is het HOFtheater maandag 11 december zowel telefonisch als per mail niet bereikbaar. Dinsdagochtend staan we weer voor u klaar!

Lees meer
Sprookjesfestival

Op donderdag 28 december vindt van 14 tot 17 uur het Sprookjesfestival in het HOFtheater plaats. Geniet tijdens dit festival van betoverende voorstellingen, schminken, verkleedkleren, knutselen, sprookjesboeken en nog veel meer! 

Lees meer
Roswyde Burgman opnieuw directeur HOFtheater

De raad van toezicht van het HOFtheater heeft Roswyde Burgman (weer) benoemd als directeur-bestuurder van het HOFtheater per 01 december.  Burgman heeft het theater in Raalte  succesvol door de coronaperiode geloodst en aan het einde daarvan een ontwikkelplan neergelegd voor de toekomst. Anderhalf jaar geleden vertrok ze naar Concordia, een organisatie voor beeldende kunst, theater, film en cultuureducatie in Enschede.

Lees meer
Zomersluiting
Na een geweldig theaterseizoen is het nu tijd voor vakantie! Ons theater is gesloten van 22 juli t/m 3 september. In deze periode zijn we ook telefonisch niet bereikbaar. Heb je een dringende vraag, stuur dan een e-mail naar info@hoftheater.nl. Deze mailbox wordt met enige regelmaat in de zomerperiode bekeken.

Fijne zomer en graag tot ziens in theaterseizoen 23|24!
Lees meer
Nieuw kaartverkoopsysteem en wachtwoord opvragen

 

We zijn overgegaan op een nieuw kaartverkooppakket. Voor u verandert er bijna niets, behalve dat u even een nieuw wachtwoord aan moet vragen. Lees hier hoe u dit kan doen.

Lees meer