Cadeaubonnen

Geef een avondje theater cadeau!

Een avond uit naar het theater is leuk om te geven en om te krijgen! Het HOFtheater verkoopt en accepteert de HOFtheater Cadeaukaart en de Podium Cadeaukaart. Met uw cadeau- of tegoedbon kunt u uw bestelling (gedeeltelijk) betalen. 

HOFtheater Cadeaukaart
Met de HOFtheater Cadeaukaart geeft u een mooie theaterbelevenis cadeau. U kunt ieder gewenst bedrag op de cadeaukaart laten zetten bij de kassa van het HOFtheater. Daarnaast kan de HOFtheater Cadeaukaart zowel aan de kassa als online worden verzilverd. Het saldo kan in één keer of delen worden besteed.
De HOFtheater Cadeaukaart is ook online te bestellen>> Op werkdagen vóór 15 uur besteld, dezelfde dag verzonden. 

En deze speciale editie van de Podium Cadeaukaart is natuurlijk net als de bekende rode Podium Cadeaukaart vanaf aankoop drie jaar geldig en kan in één keer, of delen, worden besteed.

Podium Cadeaukaart
Met de Podium Cadeaukaart koopt u kaartjes voor alle soorten voorstellingen en concerten door heel Nederland. U kunt deze Podium Cadeaukaart kopen aan de kassa van het HOFtheater. Heeft u zelf een Podium Cadeaukaart ontvangen? Dan kunt u deze verzilveren tijdens uw online bestelling of aan de kassa van het HOFtheater.


HOFtheaterbon

De HOFtheaterbon is niet meer te koop, hiervoor is de HOFtheater cadeaukaart in de plaats gekomen. Heeft u een HOFtheaterbon ontvangen in het verleden, dan kunt u deze nog wel verzilveren aan de kassa van het HOFtheater. De HOFtheaterbon kan niet online worden verzilverd. U kunt in dat geval wel online uw bestelling plaatsen en vervolgens uw bonnen tezamen met een print van uw bestelbevestiging naar ons opsturen of langsbrengen. Vermeld hierop uw IBAN-rekeningnummer. U krijgt het bedrag van de cadeaubon terug gestort op uw rekening.