Korting op kaarten

Kortingen zijn alleen geldig gedurende het theaterseizoen en niet in de voorverkoop. Kortingsacties zijn niet te stapelen.

CJP- en Studentenkorting
Jongeren krijgen studentenkorting voor kaarten van het HOFtheater op vertoon van een persoonsgebonden CJP-pas of schoolpas voor middelbare school, mbo, hbo of universiteit. De studentenkorting betreft standaard 25% van de prijs van de kaarten.

Scholieren en studenten kunnen de kaarten met korting online boeken via onze website. Klik bij desbetreffende voorstelling op 'bestel kaarten', vervolgens op 'CJP / student' en loop daarna het bestelproces door. 

Met een CJP-pas / studentenpas kan per voorstelling één kaartje met studentenkorting gekocht worden. Studentenkorting is niet geldig in combinatie met andere (kortings)acties. Daarnaast geldt de studentenkorting niet voor verhuurvoorstellingen, kindervoorstellingen en eigen HOFproducties zoals 60 minuten met. De studentenkorting is alleen geldig gedurende het theaterseizoen en niet tijdens de voorverkoopperiode.

SIRENEsale
Elke eerste maandag van de maand* - vanaf het moment dat de sirenes gaan om 12.00 uur - kunt u voor één voorstelling kaarten met 50% korting kopen. Deze actie geldt tot 00.00 uur en het aantal kaarten is beperkt. U kunt gebruik maken van deze korting door bij uw online bestelling de actiecode SIRENE (let op hoofdletters) in te vullen. De voorstelling waar deze actie voor geldt, wordt per nieuwsbrief bekend gemaakt. Wilt u hiervan op de hoogte worden gehouden, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief (zie rechts). De SIRENEsale geldt niet voor reeds geboekte kaarten.

*Alleen gedurende het theaterseizoen van september t/m april.

Groepskorting
Komt u met een groep van meer dan 10 mensen naar een van onze voorstellingen, dan krijgt u 10% groepskorting. Stuur hiervoor een e-mail naar info@hoftheater.nl.