Korting op kaarten

Kortingen zijn alleen geldig gedurende het theaterseizoen en niet in de voorverkoop. Kortingsacties zijn niet te stapelen.

Scholieren- en Studentenkorting
Jongeren krijgen studentenkorting voor kaarten van het HOFtheater op vertoon van een persoonsgebonden schoolpas voor middelbare school, mbo, hbo of universiteit.

Gebruik maken van deze korting kan bij de kassa van het HOFtheater op vertoon van de schoolpas. Online boeken met deze korting is niet mogelijk. Wel is het mogelijk telefonisch (0572-361361) of per mail (info@hoftheater.nl) kaarten te reserveren.

De studentenkorting betreft standaard 25% van de prijs van de kaarten.
Op de dag van de voorstelling is dit zelfs 50% last-minute korting.

Per studentenpas kan per voorstelling één kaartje met studentenkorting gekocht worden. Studentenkorting is niet geldig in combinatie met andere (kortings)acties en kan niet worden gecombineerd met de biebpas. Daarnaast geldt de studentenkorting niet voor verhuurvoorstellingen en eigen HOFproducties zoals Salland's Got Talent. Studentenkorting is niet geldig bij online bestellingen en kan alleen aan de kassa van het HOFtheater geregeld worden. De studentenkorting is alleen geldig gedurende het theaterseizoen en niet tijdens de voorverkoopperiode.

SIRENEsale
Elke eerste maandag van de maand* - vanaf het moment dat de sirenes gaan om 12.00 uur - kunt u voor één voorstelling kaarten met 50% korting kopen. Deze actie geldt tot 00.00 uur en het aantal kaarten is beperkt. U kunt gebruik maken van deze korting door bij uw online bestelling de actiecode SIRENE (let op hoofdletters) in te vullen. De voorstelling waar deze actie voor geldt, wordt per nieuwsbrief bekend gemaakt. Wilt u hiervan op de hoogte worden gehouden, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief (zie rechts). De SIRENEsale geldt niet voor reeds geboekte kaarten.

*Alleen gedurende het theaterseizoen van september t/m april.

Groepskorting
Komt u met een groep van meer dan 10 mensen naar een van onze voorstellingen, dan krijgt u 10% groepskorting.