Seizoenspas

Bezoek gratis niet uitverkochte voorstellingen

Bestelt u 9 of meer professionele voorstellingen in de voorverkoop, dan heeft u recht op een seizoenspas waarmee u gratis alle niet-uitverkochte voorstellingen van het HOFtheater bezoekt. Deze seizoenspas wordt na afloop van de voorverkoopperiode automatisch toegekend. Vervolgens krijgt u daarna uw strikt persoonlijke seizoenspas(sen) thuisgestuurd. Een seizoenspas is altijd één seizoen lang geldig.

Verhuringen en eigen producties (zoals Salland's Got Talent) vallen buiten deze regeling en worden dus niet meegeteld in het aantal voorstellingen. Ook kunt u bij deze producties niet gebruik maken van uw seizoenspas.

Hoe werkt de seizoenspas?
De seizoenspas geeft gratis toegang bij alle niet-uitverkochte voorstellingen van het HOFtheater. De pas is persoonsgebonden en dus niet door anderen dan u te gebruiken. Medewerkers van het HOFtheater kunnen u om legitimatie vragen. Informeer vooraf of er plaatsen beschikbaar zijn via info@hoftheater.nl. Voor aanvang van de voorstelling meldt u zich bij de kassa. Zij wijzen u een plaats in de zaal.

Let wel: Betalende bezoekers gaan altijd voor! Zijn er voor een voorstelling minder dan 10 plaatsen beschikbaar, dan krijgt u bij aankomst bij het theater een volgnummer. Als er voor het sluiten van de kassa nog plaatsen beschikbaar zijn dan krijgt u op volgorde plaatsen toegewezen. Wilt u er in dit soort gevallen zeker van zijn dat u plaatsen heeft, dan wordt u aangeraden om alsnog kaarten te kopen voordat de voorstelling is uitverkocht.

Heeft u verdere vragen over het gebruik van uw seizoenspas? Neem dan contact op met het HOFtheater via telefoon (0572 - 361 361) of via info@hoftheater.nl