Corona

Hoe gaan wij om met het coronavirus?

Om het bezoek aan ons theater voor iedereen prettig en veilig te laten verlopen, volgen wij nauwgezet de richtlijnen van de regering en het RIVM. Vanaf 25 september 2021 vervalt de 1,5 meter regel en mogen wij werken met 100% zaalcapaciteit. Bezoekers vanaf 13 jaar oud zijn bij binnenkomst verplicht om een 'coronatoegangsbewijs' te laten zien, in combinatie met een geldig identiteitsbewijs. 

Onze horeca is vanaf 20.00 uur gesloten. U kunt het pauzedrankje dat bij uw ticket is inbegrepen voorafgaand aan de voorstelling ophalen aan de bar en meenemen de zaal in.

Coronatoegangsbewijs

Hoe werkt het?
Met een smartphone
Download eerst de CoronaCheck-app uit de App Store of de Play Store.

Uw coronatoegangsbewijs kunt u op 3 manieren verkrijgen:

1.     Een Vaccinatiebewijs
Op de website www.coronacheck.nl leest u hoe u van uw vaccinatiebewijs een coronatoegangsbewijs maakt.
Met CoronaCheck kunt u van uw vaccinatiebewijs een QR-code maken. U krijgt een internationaal en Nederlands bewijs. U heeft het Nederlandse bewijs nodig, daarvoor moet u volledig gevaccineerd zijn. Zodra uw volledige vaccinatie geregistreerd is kunt u in de CoronaCheck-App of op de pagina inloggen met uw DigiD, en uw bewijs maken. In de App, bij ‘mijn bewijzen’ staat de QR-code opgeslagen. Met ‘bekijk QR’ kunt u de QR code laten scannen.

2.   Een negatieve testuitslag
U heeft via www.testenvoortoegang.org een afspraak gemaakt voor een gratis coronatest en een negatieve testuitslag ontvangen van maximaal 24 uur oud. Let op: u kunt de afspraak voor een coronatest pas 2 weken voor de datum van het evenement inboeken. Via uw testlocatie ontvangt u een ophaalcode die u in de Corona Check app of via www.coronacheck.nl omzet in een QR code. Deze code scannen wij in het theater.

3.    Een herstelbewijs
Heeft u corona gehad en kunt u dat ook aantonen met een positieve PCR-test? Dan kunt u ook een zogenoemd herstelbewijs uploaden in de CoronaCheck-app. Dat gebeurt automatisch als u met uw DigiD inlogt op de app. Het werkt alleen als de positieve test tussen de 12 dagen en 180 dagen oud is.

Zonder een smartphone
Heeft u geen smartphone? Dan kunt u het coronabewijs ook uitprinten via de website CoronaCheck.nl

Heeft u nog vragen?
Heeft u nog vragen omtrent uw coronatoegangsbewijs? Kijk dan op www.testenvoortoegang.org of op www.coronacheck.nl hier vindt u antwoord op hoe de CoronaCheck-app werkt en ook de Meestgestelde vragen.

Voordat je het theatergebouw binnengaat, wordt je coronabewijs gecontroleerd. Is dat in orde, dan kun je naar binnengaan. Vanaf de voordeur doen we ons best om alles te laten zijn zoals je gewend bent!

Wat kan ik doen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen?

De belangrijkste maatregelen die u én wij kunnen nemen om verspreiding te voorkomen zijn heel simpel:

• Was uw handen regelmatig. 
• Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
• Blijf thuis als u gezondheidsklachten heeft.
• Volg de aanwijzingen van onze medewerkers op.

Op de website van het RIVM leest u hier meer over.