Steun het HOFtheater

Word een beetje eigenaar

Er zijn verschillende manieren om het HOFtheater te ondersteunen. En we doen er graag iets voor terug. Want uiteindelijk gaat het er om dat we met zijn allen genieten van ons theater!

HOFgenoot
Draagt u het theater een warm hart toe en trekt u graag verder met ons op? Word dan HOFgenoot! U steunt ons niet alleen structureel, maar profiteert ook van aantrekkelijke voordelen.
- € 25,- per theaterseizoen
- Voorrang bij voorintekening
U bent HOFgenoot tot wederopzegging. Opzeggen kan jaarlijks vóór 1 april.
Meld u aan als HOFgenoot >>

HOFzetel
Met uw eigen naam op één van onze theaterstoelen tilt u uw steun naar een hoger plan. Als trotse eigenaar van een HOFzetel profiteert u ook van aantrekkelijke voordelen.
- € 50,- per jaar
- Voorrang bij voorintekening
- Indien gewenst prijkt uw naam op uw HOFzetel
U bent eigenaar tot wederopzegging. Opzeggen kan jaarlijks vóór 1 april.
Koop nu uw HOFzetel >>

HOFmaat
Hebt u meer te besteden en geeft u graag aan een goed doel? Natuurlijk gaan we dan met u in gesprek over de mogelijkheden. Neem contact op met Roswyde Burgman voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek.

Niet vergeten!
Het HOFtheater heeft een ANBI-C status. Dit betekent dat een gift aan ons een goed doel is en dus fiscaal aftrekbaar. Bij een periodieke gift gedurende minimaal vijf jaar is de gift zelfs voor particulieren 125% en voor bedrijven 150% aftrekbaar. Meer informatie hierover lees je op de website van de Belastingdienst.