De voorstelling '60 minuten met: Pastoor Verweij', is verplaatst van woensdag 21 oktober 2020 naar woensdag 10 februari 2021 en daarna naar woensdag 24 november. Kaarthouders zijn per mail op de hoogte gesteld.


In onze tour ‘60 minuten met’ zetten we bijzondere Sallanders in de schijnwerpers. In precies 60 minuten vraagt gastheer Willem Verdaasdonk, tevens eigenaar van het bedrijf Taaluilen, hem of haar het hemd van
het lijf over werk en passie.

Op woensdag 24 november is Pastoor Verweij te gast. Vanaf 1996 was hij pastoor van Raalte en Broekland. Vanaf 2010 kwamen daar Heeten, Nieuw-Heeten, Holten, Mariënheem, Luttenberg en Haarle bij.
Op 3 oktober 2016 ging hij met emeritaat. In al die jaren heeft hij heel veel mensen leren kennen. Wat betekent Salland voor Pastoor Verweij? Hoe belangrijk is het geloof voor Sallanders? Én wat spreekt pastoor Verweij zo aan aan het oogstfeest Stöppelhaene?

Goed om te weten
Om het bezoek aan ons theater voor iedereen prettig en veilig te laten verlopen, volgen wij nauwgezet de richtlijnen van de regering en het RIVM. Daar waar grote groepen mensen bij elkaar komen, zoals in het theater, wordt toegangsbewijs verplicht. Dat betekent dat wij (voorlopig) gaan werken met het 'coronatoegangsbewijs'. Daarmee vervalt de 1,5 meter beperking en mogen we 2/3 van onze maximale zaalcapaciteit toelaten. Meer informatie vindt u op onze website.

Wachtlijst
Is de voorstelling uitverkocht? Laat uw gegevens achter op de wachtlijst!
Op dit moment mogen wij 2/3 van de beschikbare plaatsen verkopen en we hopen dat deze coronamaatregel t.z.t. opgeheven wordt. Dan kunnen wij de resterende stoelen vullen en benaderen dan als eerste de mensen die op de wachtlijst staan.