Helligen Hendrik - Wen d'r mar an

Berooid en verbitterd. Dat is Helligen Hendrik door toedoen van de corona-crisis.

De Twentse cabaretier had aanvankelijk grootste plannen om met een bombastische circusvoortelling langs de nationale podia te trekken. Maar die ambitie is - door de pandemie - meedogenloos in het water gevallen. Nu moet Hendrik het in zijn eentje zien te rooien, in een uitgeklede sjofele circuspiste. Toch hoeft het publiek niet te wanhopen, want de nukkige Tukker zit ook in deze show weer vol met ergernis en frustratie. En al die ontgoocheling moet natuurlijk naar buiten. Vocaal! Dus gaat Hendrik weer los. Of het nou gaat om natuurbeschermers, de VAR of eenvoudige winkelbediendes. Hendrik hanteert de botte bijl en laat niets aan duidelijk te wensen over.

‘Wen d’r mar an’, is dan ook een ouderwets avondje ‘helligheid’, waarin nuance en fijnzinnigheid weer eens ver te zoeken zijn.

Goed om te weten
Om het bezoek aan ons theater voor iedereen prettig en veilig te laten verlopen, volgen wij nauwgezet de richtlijnen van de regering en het RIVM. Daar waar grote groepen mensen bij elkaar komen, zoals in het theater, wordt toegangsbewijs verplicht. Dat betekent dat wij (voorlopig) gaan werken met het 'coronatoegangsbewijs'. Daarmee vervalt de 1,5 meter beperking en mogen we 2/3 van onze maximale zaalcapaciteit toelaten. Meer informatie vindt u op onze website.

Wachtlijst
Is de voorstelling uitverkocht? Laat uw gegevens achter op de wachtlijst!
Op dit moment mogen wij 2/3 van de beschikbare plaatsen verkopen en we hopen dat deze coronamaatregel t.z.t. opgeheven wordt. Dan kunnen wij de resterende stoelen vullen en benaderen dan als eerste de mensen die op de wachtlijst staan.

Zet mij op wachtlijst
Wachtlijst: Hoeveel kaarten wilt u bestellen?
1e rang € 23,00
+
2e rang € 18,25
+
Annuleren
Om op de wachtlijst te komen moet u inloggen
Log in