Friends of Fusion - Simon Oslender


De stichting Friends of Fusion haalt de geweldige Duitse pianist Simon Oslender naar het  HOFtheater. Simon is pas 24 jaar maar heeft al met diverse grote musici samengewerkt, zoals Bill Evans, Randy Brecker, Steve Gadd, Wolfgang Haffner, Will Lee, WDR Big Band en Metropole Orkest.  Hij heeft 2 schitterende cd's op zijn naam staan en hij verdient het echt om met een topband in een theater te spelen. 

Deze topband bestaat uit de Duitsers Hendrik Smock (drums), Claus Fischer (bas, toerde met o.a. Larry Carlton en Lee Ritenour), Roland Cabezas (gitaar en bezig met zijn 1e cd waar hij ook een paar songs van gaat spelen) en de Nederlander Martin Verdonk (percussion, speelde met o.a. Prince, Santana en Lionel Richie en OG3NE).  En net als bij het sublieme concert van Ole Børud op 27 maart jl. hebben we weer de geweldige geluidsman Lex Amrein in ons midden. 

Meer informatie - zoals over de mogelijkheid om overdag de repetitie bij te wonen - kun je vinden op de Facebook pagina van Friends of Fusion. Friends of Fusion wil relatief onbekende maar steengoede musici een kans geven het publiek te laten wat zij in huis hebben en dit is hun 2e concert. Dus steun deze missie door te komen!