Cloud 9 - Theaterconcert 


7 meiden, 7 stemmen, 1 uniek geluid: laat je verrassen door de muziek van Cloud 9! Het afgelopen decennium ontwikkelde Cloud 9 zich tot veelzijdige vocal group. Begonnen als klein ensemble op huwelijksceremonies, tegenwoordig verzorgen de zangeressen optredens bij diverse events. Met de typische ‘Cloud 9 sound’ weten de meiden uit Salland het publiek te raken en maken ze van elk nummer iets bijzonders. Dit theaterconcert bevat een mix van populaire up tempo nummers en gevoelige ballads.

Goed om te weten
Om het bezoek aan ons theater voor iedereen prettig en veilig te laten verlopen, volgen wij nauwgezet de richtlijnen van de regering en het RIVM. Daar waar grote groepen mensen bij elkaar komen, zoals in het theater, wordt toegangsbewijs verplicht. Dat betekent dat wij (voorlopig) gaan werken met het 'coronatoegangsbewijs'. Daarmee vervalt de 1,5 meter beperking en mogen we 2/3 van onze maximale zaalcapaciteit toelaten. Meer informatie vindt u op onze website.

Wachtlijst
Is de voorstelling uitverkocht? Laat uw gegevens achter op de wachtlijst!
Op dit moment mogen wij 2/3 van de beschikbare plaatsen verkopen en we hopen dat deze coronamaatregel t.z.t. opgeheven wordt. Dan kunnen wij de resterende stoelen vullen en benaderen dan als eerste de mensen die op de wachtlijst staan.

  

Cloud9 Cloud 9