Tijdens de Grote HOFcabaretavond zie je 4 talentvolle cabaretacts op één avond!
 
Anne & Lisa
Anne & Lisa doorgrondden in Weltschmerz personages die niet bepaald vooraan stonden toen geluk en liefde werden uitgedeeld. Met snelle sketches en absurde situaties, waar iedereen vraagtekens bij zet, brengen ze op humoristische en muzikale wijze een ode aan de onvolmaaktheid van de wereld. Weltschmerz is overal, het is de pijn die ons mens maakt met humor als enige zetpil.

Pieter Verelst
Met keihard positivisme, knotsgekke sketches en ontroerende bespiegelingen treedt de Vlaamse comedian en acteur Pieter Verelst de wereld tegemoet. Zijn voorstelling Amai zit vol met zijn typische humor en muzikale vondsten. Hij zoomt in op zijn generatie, materialisme, liefde, relaties, angst en wandelende takken. Want amai. Het is toch allemaal wat.

Lonneke Dort
Lonneke Dort won in 2017 het Amsterdams Kleinkunst Festival en werd met lovende recensies ontvangen: vilein, droogkomisch en het voelt helemaal echt wat ze doet. In haar eerste programma Na de lieve vrede pleit Lonneke voor het sneuvelen van die lieve vrede. Over de angst waardoor we confrontatie vermijden, terwijl we ons er juist vol overgave in zouden moeten storten.

Jeffrey Kleine Koerkamp
Jeffrey is en lijkt een doodnormale jongen. Dat vindt hij zelf ook. Toch speelt er wel degelijk iets in zijn hoofd waar hij onzeker van wordt. Het probleem is alleen dat hij niet altijd door heeft wat er precies aan de hand is. Maar tegelijkertijd weet hij zijn onzekerheid heel goed om te zetten in problemen voor een ander.