Cry Me A River Band - Heroes Of The 70's


The best Rock songs. The finest stories.

Het is 1973 als in Nederland de autoloze zondag wordt ingevoerd. In de top 10 staat dan Angie van The Rolling Stones en enkele jaren later breekt in eigen land ook rock icoon Herman Brood door met zijn album Shpritsz met de grote hit Saturday Night. De jaren 70 brachten misschien wel de meest prachtige muziek en spraakmakende artiesten voort aller tijden. Dé grondleggers van diverse rock genres tot iconische artiesten als David Bowie, Rod Stewart en Joe Cocker domineerden de hitlijsten in dit decennium. De Heroes of the ‘70’s is een sprankelende en muzikale ode aan een periode waarbij je op een trip down memory lane wordt meegenomen door de Cry Me A River band. Met grootse hits zoals Radar Love en Hotel California en anekdotes over belangrijke gebeurtenissen uit deze spraakmakende jaren is een onvergetelijke avond gegarandeerd!

Over Cry Me A River band
Zanger-journalist Erik Hagelstein richtte vrijwel direct na het overlijden van Cocker een tien-koppige band op die vele prachtige songs van Joe Cocker moest gaan vertolken. Als eerbetoon aan de door hem bewonderde zanger. Na sprankelende optredens in popzalen, op festivals en in het theater mondde dit uit in het avondvullende theaterconcert The Life Of A Man en nu het vervolg Heroes Of The 70’.

Erik Hagelstein (zanger) staat bekend als veelzijdig rockzanger. In 2021 werd hij uitgekozen tot een van de 50 deelnemers bij de derde editie van The Voice senior, waarin hij de finale bereikte.