Foreverly Brothers XL - Tribute to the Everly Brothers


Dit keer staan de ForEverly Brothers niet met twee, maar met maar liefst zeven muzikanten op het podium in een grote swingende show waarin de allergrootste hits van The Everly Brothers worden gespeeld.

Van oud sentiment en country tot aan swingende rock 'n roll, het komt allemaal voorbij. Dat is waar het goedlachse duo Marcel Hufnagel en Harold Verwoert, de ‘ForEverly Brothers’, samen met hun fantastische vijfkoppige liveband garant voor staan. 

Over Marcel en Harold
Marcel Hufnagel heeft o.a. klassieke albums gemaakt waarvan er wereldwijd meer dan 450.000 zijn verkocht en stond eerder als vertolker van Phil Everly in een landelijke theatershow. 

Harold Verwoert is bekend van o.a. de theatergroep ‘Jeans’ waarmee hij acht seizoenen in de theaters te zien was en is bekend als presentator van verschillende tv-programma’s. Hij maakte zes succesvolle Nederlandse bioscoopfilms, waarvan er vijf een gouden status behaalden. 

In 2020 werden zij als ForEverly Brothers de trotse winnaars van de RTL4 show ‘All Together Now’. Ook kwam dit jaar hun eerste single, een versie van ‘Bye Bye Love’, uit. In 2021 was het duo te zien in de tv-show ‘We Want More’ op SBS6.