Ton Kas - Best of...


Ton Kas grapt voor de sterke maag 

De beste fragmenten uit de eerdere drie shows gaan de revue nog ‘ns passeren. Dat komt goed uit voor Raalte! Want deze voorstellingen zijn nog niet in het HOFtheater gespeeld. Het wordt bovendien anders verpakt en aangevuld met kersvers materiaal, want dit wordt een compleet nieuwe show! Dat daar geen misverstand over ontstaat! 

Aan de opzet verandert nul komma nul: een totaal mallotige, melige avond opdienen. Dus het hele arsenaal aan kleinburgers, mislukte huwelijken, kwellende schoonmoeders, impotente huisvaders, psychiaters, te dikke of juist te dunne wijven, politie-agenten enzovoort wordt weer uit de kast getrokken. Grof en overdreven tot en met! Pure flauwekul, die niemand persoonlijk hoeft op te vatten - óók wel ‘ns leuk, voor de verandering! 

En laat u vooral niet wijsmaken dat mijn kunstje ''meer voor mannen'' is: de vrouwen produceren doorgaans de meeste decibels in de zaal! 

M’n hond zorgt trouwens weer voor de gevoelige snaar, want die snaar van mij lopen ze nog naar te zoeken... 

Over Ton Kas
Politiek incorrect, seksistisch, hoge grapdichtheid en anti-theater.

Ton Kas, geboren in 1959, is een rasechte Amsterdammer. Hij is dé aangewezen persoon om als cynische zwartkijker de zalen te vullen met schatergelach.

“De komische acteur, bekend van Hertenkamp en ‘t Schaep, heeft een mooi genre op het toneel gezet. Met hem is de moppentapper opgestaan die de techniek van de grap volledig doorgrondt.” (de Stentor)