Peppa Pig (2+) - Schoolreisje naar het strand


Spelletjes spelen, avonturen beleven én... in modderplassen springen! Het ondeugende, kleine varkentje Peppa Pig en al haar vriendjes komen naar het HOFtheater voor het allerleukste schoolreisje. 

Vandaag is de grote dag! Peppa Pig gaat met de hele klas op schoolreisje naar het strand. Met rugtassen om, lunchtrommels in de hand en juffrouw Konijn achter het stuur gaan Peppa en haar vriendjes op weg. Hobbel de bobbel de bobbel... Al in de bus begint het spannende avontuur. Het wordt voor de hele klas een rit om nooit meer te vergeten! 

Zing en dans mee met de leukste meezingliedjes en meedoedansjes. En laat je verrassen door kleurrijke decors, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen is de familiemusical Peppa Pig Live! - Schoolreisje naar het Strand, het meest feestelijke uitstapje van het jaar!

Voor de voorstelling
Kom vóór de voorstelling naar de foyer van het theater en versier in de Peppa Pig-knutselhoek jouw eigen muziekklapper. Zo kun jij  met Peppa en haar klasgenootjes mee klappen bij het leukste schoolreisje ooit! 

Na de voorstelling
Na afloop van de voorstelling komt Peppa natuurlijk ook naar de foyer voor een foto en dikke knuffel met jou!