Rayen Panday - Focus


Rayen Panday is al jaren een vaste gast in het HOFtheater en speelt voor steeds vollere zalen. Ook is hij onderdeel van Comedytrain en heeft hij succes in het buitenland. Hij werd mede daardoor als een van de drie Nederlandse comedians gevraagd een eigen Netflix-special op te nemen in Comedians of the World!

Zijn nieuwe voorstelling Focus gaat over aandacht zoeken. Als we allemaal gelijk zijn, hoe bijzonder zijn we dan nog? Waarom verliezen we ons zo in bijzaken dat we de hoofdzaak vergeten? En hebben Pamela Anderson, Jezus Christus en Rayens Turkse kapper iets met elkaar gemeen? Rayen zal een poging doen deze en andere grote levensvragen te beantwoorden. Hij zal daarin niet slagen. Maar dat hoeft ook niet. Hij zal wel redeneren op het scherpst van de snede en u en zichzelf daarbij niet ontzien.

Over Rayen Panday
Rayen Panday is in 1983 geboren in Zaandam. Tijdens zijn rechtenstudie doet hij 2008 mee aan een open podium stand-up comedy, iets wat hij stiekem al heel lang wilde. Van het een, kwam het ander: Van 2011 tot 2013 speelde Rayen zijn eerste avondvullende cabaretvoorstelling Drie Keer Rayen, gevolgd door Vrijspraak, Niet Verder Vertellen, Fenomeen, Trigger en nu is het tijd voor Focus!

De pers over de vorige show Fenomeen:
NRC
Panday overtuigt in comedy met hoge grapdichtheid
Theaterkrant
Panday toont tomeloze energie en geeft een originele draai aan elke grap die hij maakt
Theaterparadijs
Want een talent is het. Een heel groot talent (…) Ongekende klasse. Scherp, snel en vaak zo herkenbaar