Janneke de Bijl 
Janneke de Bijl beschouwd het leven zoals het echt is: onzinnig en ingewikkeld. Nu ze 36 is, heeft ze inmiddels zo haar manieren gevonden om daarmee om te gaan. Die werken zelden maar wil ze jullie desondanks niet onthouden. Janneke is niet alleen streng voor zichzelf maar ook voor de wereld. Ze fileert haar relatie, haar gezapige omgeving en de hele zelfhulpcultuur, die ze natuurlijk wel eerst even zelf heeft uitgeprobeerd.
 
Marco Lopes
Marco Lopes onderneemt een zoektocht als man in deze tijd. Zijn we het als man even kwijt? Of stellen we ons een beetje aan? Hoe zit het met de jonge generatie en het geworstel met hun identiteit? Kan Marco zich nog meten met de jongere generatie? Veel vragen, maar Marco houdt het luchtig; hij komt net terug van een retraiteweekend en kan er voorlopig weer even tegen aan.
 
HUN
Sabine Krol en Charlotte de Vries zijn Hun. Gewapend met piano’s, gitaren, glitters, synthesizers en andere elektronische shit shinen ze de pan uit. Ze vieren het leven waarbij de avond geheel in het teken staat van u en uw wereldprestatie - vol van awards, odes en serotonine!

Jeffrey Kleine Koerkamp
Jeffrey Kleine Koerkamp heeft dankzij de winst tijdens Salland’s Got Talent, de Christenhusz theaterprijs en een plek in de halve finale van het Griffioen Zuidplein festival laten zien dat hij thuis hoort op het podium. Ondertussen is hij met zijn eigen voorstelling STUK hard aan de weg aan het timmeren. Mede door zijn succes in de éérste editie is hij opnieuw één van de gezichten tijdens De Grote HOFcabaret Avond.