Kasper van der Laan - 1 Kilo

'Absurd, onvoorspelbaar, ontwapenend, hilarisch en hét Comedytalent van 2019' volgens de Volkskrant.
Waarom zijn de dingen zoals ze zijn en doen we de dingen zoals we ze doen? En hoe komen we verder? Kasper van der Laan legt het u graag uit in zijn bejubelde debuutvoorstelling 1 Kilo. Hij is absurd, onvoorspelbaar en ongekend grappig. Maak kennis met Kasper en zijn unieke kijk op onze leefwereld.
In 1 Kilo wordt Kasper geregiseerd door Micha Wertheim.

Over Kasper van der Laan
Kasper heeft een bijzonder gevoel voor humor en verrast menig publiek met zijn ongrijpbare wazige persoonlijkheid. Zijn blik op de wereld is bijzonder, zijn observaties doordacht en zijn warrige hersenspinsels origineel. Kasper neemt je mee in zijn belevingswereld. Met zijn eigen logica probeert hij grip te krijgen op de absurditeit van het alledaagse. Hij speelt graag met je verwachtingen én met die van hemzelf, wat garant staat voor een onvoorspelbare voorstelling.
In 2015 werd Kasper van der Laan lid van Comedytrain. In comedyclub Toomler heeft hij zich ontwikkeld als stand-up comedian en inmiddels is hij een vaste waarde binnen het collectief.
In 2018 won hij de publieksprijs van het BNNVARA Leids Cabaret Festival. 
“Als je Kasper op het podium ziet, weet je dat het klopt. Hij heeft een heel eigen logica die hij tot absurde proporties doorvoert. Daarmee neemt hij ons mee naar een andere wereld.” – Juryrapport Leids Cabaret Festival 

Coronamaatregelen
Bekijk welke coronamaatregelen momenteel van toepassing zijn op uw theaterbezoek>>