3Koteboebo - Noe mo’j oppass’n!

Al meer dan 20 jaar maken de mannen van 3Koteboebo vrolijke voorstellingen met veel liedjes en sketches. Een heleboel onzin en dingen die nergens over gaan. Vooral niemand kwetsen of voor schut zetten, behalve zichzelf, dat vinden ze leuk. Het handelsmerk is voorstellingen brengen die je niet na kan vertellen. Dat klinkt gevaarlijk, maar integendeel, het is ontzettend onschuldig, maar gewoon bedoeld als pure ontspanning in zijn uiterste vorm.

Het leven is als een koord waar je soms behendig, vaak angstvallig overeen danst. Als op een drukke weg van A naar B. Met kruispunten, splitsingen en slechts hier en daar een vluchtheuvel. Meestal ga je voor ‘veilig’  en loop je braaf en netjes langs de kant. 
Toch zijn er van die momenten. Dat je jezelf ineens aantreft op de middenstreep. Radeloos! Het verkeer, raast van alle kanten kort langs je heen. Stress! Naar voor, naar achter, naar links, naar rechts. Het gevaar, schiet rakelings aan je voorbij. En dit zijn nou net de momenten waarop je het verschil kunt maken! D’r op of d’r onder. Tijd voor opperste concentratie! De dood of de gladiator!
3Koteboebo neemt u bij de hand over de middenstreep. Soms met het verkeer mee maar meestal dwars ertegenin. Houd uw hart vast want de hele avond bekruipt u dat gevoel van: Noe mo’j oppass’n!

Coronamaatregelen
Bekijk welke coronamaatregelen momenteel van toepassing zijn op uw theaterbezoek>>  

 

Zet mij op wachtlijst
Wachtlijst: Hoeveel kaarten wilt u bestellen?
1e rang € 22,00
+
2e rang € 17,50
+
Annuleren
Om op de wachtlijst te komen moet u inloggen
Log in