Jason Bouman & Band
Bloed, Zweet en Tranen

Als je je ogen dichtdoet dan ís hij het gewoon: André Hazes! In 2013 won Jason Bouman het SBS6 televisieprogramma Bloed, Zweet en Tranen. Met het nummer Kleine jongen overtuigde Jason Bouman de jury direct van zijn zangkwaliteiten.

Na grote optredens in het Ziggo Dome, Gelredome en op pleinfeesten van AVROTROS, stond Jason zelfs in Ahoy.  Als de achtkoppige band de Vlieger of Zij Gelooft in mij inzet, gaat het dak van het HOFtheater eraf. En wedden dat je heel hard meezingt tijdens Leef?

Zing mee met deze heerlijke liedjes van zowel vader als zoon Hazes.


Goed om te weten
Om het bezoek aan ons theater voor iedereen prettig en veilig te laten verlopen, volgen wij nauwgezet de richtlijnen van de regering en het RIVM. Daar waar grote groepen mensen bij elkaar komen, zoals in het theater, wordt toegangsbewijs verplicht. Dat betekent dat wij (voorlopig) gaan werken met het 'coronatoegangsbewijs'. Daarmee vervalt de 1,5 meter beperking en mogen we 2/3 van onze maximale zaalcapaciteit toelaten. Meer informatie vindt u op onze website.

Wachtlijst
Is de voorstelling uitverkocht? Laat uw gegevens achter op de wachtlijst!
Op dit moment mogen wij 2/3 van de beschikbare plaatsen verkopen en we hopen dat deze coronamaatregel t.z.t. opgeheven wordt. Dan kunnen wij de resterende stoelen vullen en benaderen dan als eerste de mensen die op de wachtlijst staan.