Studio DanZo - On Stage

 

Het einde van het dansseizoen nadert, en we kunnen met trots terugkijken op een geweldige periode bij studio DanZo! Onze getalenteerde dansers hebben zich het afgelopen jaar enorm ontwikkeld en we zijn verheugd om hun energie en enthousiasme tijdens onze afsluitende dansvoorstelling met het publiek te delen.

 

Studio Danzo wisselt jaarlijks af tussen kleine, intieme voorstellingen en grootschaligere producties.
Vorig jaar hebben we groots uitgepakt met een voorstelling in de prachtige Deventer Schouwburg. Het decor was indrukwekkend en het verhaal dat we vertelden, had een uitgebreid thema. Dit doen we in 2024 weer!

 

Dit jaar, op zaterdag 15 juli, nodigen wij jullie uit om samen met ons te genieten van een mooie voorstelling in het theater. Deze keer hebben we gekozen voor een intieme setting, zodat jullie de kans krijgen om de passie en creativiteit van onze dansers van dichtbij te ervaren.

 

Alle drie de voorstellingen bestaan uit verschillende programma’s. In ieder programma is een variatie te vinden van stijlen en leeftijden. Modern-jazz, klassiek ballet, hiphop, Kidsdance, en nog veel meer zijn de stijlen die binnen de voorstelling aanbod komen. Van jong tot oud staat op het podium!

 

U zult de jongste danser zien stralen vol enthousiasme. Deze jonge talenten zullen je verassen met hun speelsheid, talent en charme!
Verwacht krachtige optredens, indrukwekkende techniek en emotioneel geladen choreografieën van onze tieners en (jong)volwassen dansers. Alle groepen hebben hard gewerkt om te laten zien wat zij de afgelopen periode hebben geleerd.

 

Er zijn drie voorstellingen;
10.30 uur
13.00 uur
15.00 uur
Kom je voor een specifieke danser kijken check dan via de danser in welke voorstelling hij/zij danst!

 

Verwacht een explosie van energie, creativiteit en pure passie!