Bestel nu kaarten!

Vanaf maandag 31 augustus 18.00 uur start het HOFtheater met de kaartverkoop voor de voorstellingen van aankomend najaar. Ruim 30 voorstellingen staan er op het programma van september tot en met december. Bekijk het programma>>

Als gevolg van het coronavirus werkt het HOFtheater nu met een half theaterseizoen. Dat wil zeggen dat de voorstellingen van september t/m december nu in de verkoop gaan. De tweede helft van het theaterseizoen, januari t/m mei, wordt eind december gepresenteerd. Daarnaast zijn er komend najaar diverse artiesten, die tweemaal op één avond optreden. Door de 1,5 meter regel kunnen er namelijk minder bezoekers tegelijkertijd terecht in de Raalter theaterzaal. Door twee keer op één avond op te treden, hopen de artiesten en het HOFtheater toch zoveel mogelijk mensen een plekje te kunnen geven bij de voorstelling.

Highlights
Bekende en (on)bekendere cabaretiers staan dit najaar op het podium in Raalte, zoals Sanne Wallis de Vries, Jandino, Kasper van der Laan en Vera Mann. Uiteraard ontbreken de bekendste cabaretiers uit de regio niet, de mannen van 3Koteboebo komen met een corona special.

Voor de muziekliefhebbers, en dat zijn er veel in Salland, staan o.a. The Carpenters met Edward Reekers, Heinoos doet Normaal, Orkest van Gelderland & Overijssel en Zoutmus op het programma. Kinderen kunnen genieten van familievoorstellingen Buurman & Buurman, het Veterstrikconcert en de Wintergruffalo.

Maar ook bijzondere voorstellingen maken onderdeel uit het van theaterprogramma. Zo is er een dansvoorstelling van Vuur en Vlam over dementie. Johanna ter Steege (o.a. bekend van ‘De De Beentjes van Sint-Hildegard’) komt met de toneelvoorstelling ‘Ik heet Lucy Barton’. En Pastoor Verweij wordt geïnterviewd in 60 minuten met…

Kaartverkoop
De kaartverkoop start op maandag 31 augustus om 18.00 uur. HOFgenoten (vrienden van het HOFtheater) konden al vanaf maandag 24 augustus kaarten bestellen.

Kaarten bestellen kan via de website www.HOFtheater.nl of telefonisch via 0572 361 361. Langskomen bij de theaterkassa kan enkel op afspraak, om wachtrijen te voorkomen. Een afspraak maken kan door te mailen naar info@HOFtheater.nl of te bellen naar bovenstaand telefoonnummer.