Programma najaar vanaf dinsdag 18 augustus bekend

Door de onzekere coronatijd liet het wat langer op zich wachten dan normaal, maar nu is het gelukkig zover: Op dinsdag 18 augustus maakt het HOFtheater het theaterprogramma voor aankomend najaar bekend. Vaste bezoekers ontvangen een theaterbrochure, maar het hele programma staat vanaf de 18e ook op www.HOFtheater.nl. Vanaf maandag 31 augustus start de kaartverkoop.

Een tipje van de sluier: Er staan ruim 30 voorstellingen op het programma, variërend van Jandino Asporaat tot het Orkest van Gelderland & Overijssel tot de musical Murder Ballad. 3Koteboebo komt met een coronaspecial naar het HOFtheater en pastoor Verweij wordt geïnterviewd tijdens 60 minuten met... Voor de kinderen komen onder andere de altijd grappige Buurman & Buurman (4+) en de Winter Gruffalo (3+) naar Raalte.

Corona heeft de nodige invloed gehad op de programmering. Naast dat het programma een paar maanden later bekend is dan normaal, werkt het HOFtheater nu met een half theaterseizoen. Dat wil zeggen dat de voorstellingen van september t/m december bekend worden gemaakt en in de verkoop gaan. De tweede helft van het theaterseizoen, januari t/m mei, wordt eind december gepresenteerd. Daarnaast zijn er komend najaar diverse artiesten, die tweemaal op één avond optreden. Door de 1,5 meter regel kunnen er namelijk minder bezoekers tegelijkertijd terecht in de Raalter theaterzaal. Door twee keer op één avond op te treden, hopen de artiesten en het HOFtheater toch zoveel mogelijk mensen een plekje te kunnen geven bij de voorstelling.

Het HOFtheater is erg blij om, na 4 maanden gesloten te zijn geweest, weer van start te kunnen gaan met een gevarieerde programmering. Het theater hoopt dan ook dat vele Sallanders komend najaar genieten van een mooi en veilig theaterbezoek.

Kaartverkoop
De kaartverkoop start op maandag 31 augustus om 18.00 uur. HOFgenoten kunnen al vanaf maandag 24 augustus om 18.00 uur kaarten bestellen.

Kaarten bestellen kan via de website www.HOFtheater.nl of telefonisch via 0572 361 361. Langskomen bij de theaterkassa kan enkel op afspraak, om wachtrijen te voorkomen. U kunt nu al een afspraak inplannen voor maandag 31 augustus door te mailen naar info@HOFtheater.nl. De kassamedewerkers zitten voor u klaar van 18.00 tot 21.00 uur.