Zomerprogramma 2020

Vanwege de coronacrisis heeft het HOFtheater drie maanden dicht gezeten en het kriebelt om weer open te gaan! Daarom heeft het Raalter theater voor het eerst in de historie een zomerprogrammering. In augustus zijn er zes voorstellingen te bezoeken.

09-08 Nijntje op de fiets (2+)
Nijntje op de fiets is gebaseerd op verschillende verhalen uit de nijntje-boekjes. De voorstelling wordt gespeeld in een herkenbaar decor waarin de wereld van nijntje, leuke liedjes en de iconische tekeningen van Dick Bruna op een verrassende manier een rol spelen.

14-04 Marlijn Weerdenburg
We kennen haar als tv-presentatrice, actrice en van verschillende theaterproducties. In dit programma gaat Marlijn Weerdenburg terug naar haar allergrootste levensbehoefte: zingen. Ze heeft haar lievelingsmuzikanten zoals Paul de Munnik, Herman van Veen, Bertolf en Daniel Lohues gevraagd om voor, of met haar, te schrijven. Wat heeft geresulteerd in prachtige, nieuwe Nederlandstalige teksten en muziek.

16-08 Woeste Willem (4+)
Woeste Willem is een vertelvoorstelling van Harro van Lien over stoer doen, bang zijn en over vriendschappen die je niet aan ziet komen. Willem woont alleen aan de rand van het bos. Hij geniet van de rust die hij heeft verdiend na een leven vol gevaarlijke avonturen. Totdat opeen een klein jongetje de rust verstoort. Het jongetje is duidelijk een landrot.
Aan landrotten heb je niks. Landrotten zeuren. Om woest van te worden!

21-08 Alex Roeka
Alex Roeka speelt al zo'n 25 jaar in alle theaters van Nederland. In 2000 won Roeka de Annie M.G. Schmidt-prijs voor het lied ‘Noem ‘t geen liefde’. Twee van zijn cd’s werden bekroond met een Edison en hij kreeg de Oeuvreprijs voor kleinkunst en cabaret. Artiesten als Maarten van Roozendaal en André Manuel passen binnen hetzelfde genre als Roeka. Het genre van de pure muziek. Na een korte hapering in het creatieve proces vliegen de liedjes en verhalen er bij Roeka weer uit. Meer dan genoeg voor een nieuw theaterprogramma: RAUWE GENADE.

23-08 Over een kleine mol… (2+)
Over een kleine mol... is een fysieke bijna woordloze Meneer Monster productie. Een hilarische slapstickvoorstelling voor 2 jaar en ouder naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Erlbruch. Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren.

28-08 & 29-08 Thijs Kemperink
Thijs weet eindelijk wat hij wil: eerlijk zijn! Een eerlijke prijs betalen, een eerlijke mening hebben en eerlijk zijn naar zichzelf en anderen. Kan je liefhebben, een relatie aangaan of de avond gezellig houden als je altijd eerlijk bent? Is liegen niet veel beter soms? Brengt dat je niet veel verder? Thijs twijfelt. Gaat hij de hele avond eerlijk zijn of wordt het een ode aan de leugen?

Kaartverkoop
De kaartverkoop is gestart en is enkel mogelijk via deze website of door een mail te sturen naar info@HOFtheater.nl. In de maand juli is het HOFtheater telefonisch niet bereikbaar.