30 minuten met Han Nijboer

Op woensdag 17 juni vindt om 20.30 uur ’30 minuten met Han Nijboer’ plaats, via de Facebookpagina van het HOFtheater. Han Nijboer is de rector van het Carmel College Salland. Via een livestream komen volgers alles te weten over deze Raaltenaar en zijn visie op het onderwijs. Kijkers hebben bovendien de mogelijkheid om zelf vragen te stellen. De editie met Han Nijboer is de laatste editie van dit seizoen.

Dit theaterseizoen organiseerde het HOFtheater voor het eerst '60 minuten met...'. Hierin zet het HOFtheater bijzondere Sallanders in de schijnwerpers. In precies 60 minuten werd hen het hemd van het lijf gevraagd over werk en passie. In deze bijzondere coronatijd komt het HOFtheater met een online versie: 30 minuten met. Via een livestream vanaf de Facebookpagina van het HOFtheater kunnen volgers thuis op de bank het interview volgen en ook zelf vragen stellen.

Welke studies heeft Han Nijboer gedaan? Waarom koos hij o.a. voor theologie? Hoe ziet zijn onderwijsloopbaan eruit? Wat voor een soort coaching biedt hij aan met zijn coachingsbureau? Wat heeft hij als rector bereikt op het Carmel College? En wat is zijn visie op leidinggeven? Deze, en vele andere vragen, stelt Willem Verdaasdonk aan rector Han Nijboer.

Op woensdag 17 juni om 20.30 uur is de livestream te zien via facebook.com/HOFtheaterRaalte.