Reeds 10.000 kaarten verkocht

Sinds de start van de voorverkoop eind mei zijn er al 10.000 kaarten verkocht voor het nieuwe theaterseizoen. Dit aantal is geen unicum voor ons, maar het is wel uniek dat dit aantal binnen zes weken is bereikt. Wij prijzen onszelf met ons trouwe publiek!

Ticket-alert

Van de ruim 75 voorstellingen zijn er op dit moment elf uitverkocht. Voor het theatercollege geluk van Guido Weijers, de concerten van Van Dik Hout en Slagerij van Kampen en de cabaretvoorstellingen van Helligen Hendrik en Lenette van Dongen zijn ook de laatste kaarten op dit moment in de verkoop.

Nog volop keuze
Het geluk van een uitgebreide programmering is dat er voor heel veel voorstellingen nog wel kaarten te koop zijn en dat zijn ook niet de minste namen: Erik van Muiswinkel, Arie & Silvester, Roué Verveer The Voice of Holland-winnaar Jim van der Zee, Stef Bos, 3JS en vele anderen.

Zomersluiting theaterkassa
Van 11 juli tot 5 september is de theaterkassa van het HOFtheater gesloten. Daarna is de kassa weer geopend van woensdag t/m vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. Online kunnen er 24/7 kaarten worden gekocht via de website www.HOFtheater.nl.