SireneSale van februari

Elke eerste maandag van de maand - vanaf het moment dat de sirenes gaan om 12.00 uur - kunt u voor één voorstelling kaarten met 50% korting kopen. Deze actie geldt tot 00.00 uur en het aantal kaarten is beperkt. In februari is de voorstelling Ronin Hood van Theater Gnaffel de SireneSale van de maand.

Iedereen kent het verhaal van Robin Hood; Prins Jan besteelt het land om er zelf rijk van te worden en onze held Robin Hood steelt van de rijken om de armen te helpen. Robin Hood is eerlijk en goed. Prins Jan bakt er niets van. En Marian?… zij is het mooie meisje. Maar klopt dit verhaal wel? Is goed wel zo goed en slecht wel zo slecht? En wat is nou eerlijk? Drie poppenspelers vertellen het verhaal van Robin Hood maar spelenderwijs belanden ze in een nieuw verhaal. Deze komische en originele voorstelling speelt met eerlijkheid en goed en kwaad. Een muzikaal poppenspel met nieuwe muziek van Herman van Veen.

Koop hier op maandag 3 februari tussen 12.00 en 00.00 uur uw kaarten met 50% korting! Vul de actiecode SIRENE in en profiteer van het actietarief.