SireneSale: Bezoek Yora Rienstra met 50% korting!

Elke eerste maandag van de maand - vanaf het moment dat de sirenes gaan om 12.00 uur - kunt u voor één voorstelling kaarten met 50% korting kopen. Deze actie geldt tot 00.00 uur en het aantal kaarten is beperkt. In januari is de voorstelling Up van Yora Rienstra de SireneSale van de maand.

Comédienne Yora Rienstra speelt de solovoorstelling UP. Dit keer geen cabaret, maar wederom een toneelstuk over het personage Emma Nieuwenhuis. Emma moet de psychiatrische kliniek in. Opnieuw, tot haar ongeloof en schrik. Twee jaar geleden was ze een tijd opgenomen, en uitgerekend nu, nu ze zich sterk voelt en zelfs ‘een waanzinnig gevoel van geluk’ ervaart, herhaalt de geschiedenis zich. Dit omdat haar specialist, een vervanger die ze niet kent, haar wel erg uitbundige geluksgevoel niet vertrouwt. Wat een misverstand, en wat een vernedering. Als geen ander weet Yora, die ook in het stuk PAAZ de rol van Emma speelde, de leefwereld en de persoonlijkheid van de hoofdpersoon te vangen. Haarscherp en met veel humor verwoordt ze de angstaanjagende momenten waarop de wanen toeslaan.

Koop hier op maandag 6 januari tussen 12.00 en 00.00 uur uw kaarten met 50% korting! Vul de actiecode SIRENE in en profiteer van het actietarief.