SireneSale: Bezoek Rob Scheepers met 50% korting

Elke eerste maandag van de maand - vanaf het moment dat de sirenes gaan om 12.00 uur - kunt u voor één voorstelling kaarten met 50% korting kopen. Deze actie geldt tot 00.00 uur en het aantal kaarten is beperkt. In december is de voorstelling Scheepers checkt uit van Rob Scheepers de SireneSale van de maand.

Het ene moment ben je marketeer, het volgende moment sta je voor uitverkochte zalen, mag je aanschuiven bij DWDD én Jinek en ben je de Brabantse ster van de onelinershow ‘Padoem Patsss’. Het overkwam Rob Scheepers. In Scheepers checkt uit vraagt hij zich af waarom iedereen tegenwoordig zo schreeuwt? We weten toch allemaal dat het onmogelijk is om te schreeuwen en te luisteren tegelijk? Dus, wat te doen in 2020? Gaan we hier onverstoord mee verder? Of gaan we in het nieuwe decennium gewoon wat vaker luisteren naar elkaar? Praten? Fluisteren? Misschien wordt het tijd dat we gewoon even een paar tellen stil zijn met z’n allen…

Koop hier op maandag 2 december tussen 12.00 en 00.00 uur uw kaarten met 50% korting! Vul de actiecode SIRENE in en profiteer van het actietarief.