SireneSale: Bezoek Piepschuim met 50% korting

Elke eerste maandag van de maand - vanaf het moment dat de sirenes gaan om 12.00 uur - kunt u voor één voorstelling kaarten met 50% korting kopen. Deze actie geldt tot 00.00 uur en het aantal kaarten is beperkt. In november is de voorstelling Grote Woorden, Korte Metten van Piepschuim de SireneSale van de maand.

Grote Woorden wordt gespeeld door taalfilosoof en componist Cor Burger en multi-instrumentalist en fysiek acteur Robbert Koekoek. Dit programma van Piepschuim is het allerbeste. Het combineert op een UNIEKE wijze ALLE theaterdisciplines tot een ONGELOOFLIJKE show met een maatschappelijke relevantie die zijn weerga niet kent. NOOIT eerder heeft een voorstelling zoveel stof op doen waaien. NOOIT eerder was een voorstelling zo veelzeggend. Nog NOOIT heeft een voorstelling zoveel ongeloof gegenereerd. En nog NOOIT is een show zo omarmd door het grote publiek! Kortom: Nooit eerder was er een voorstelling die IEDEREEN MOET ZIEN. Punt.

Koop hier op maandag 4 november tussen 12.00 en 00.00 uur uw kaarten met 50% korting! Vul de actiecode SIRENE in en profiteer van het actietarief.