Eerste cabaretnamen seizoen 2019-2020 bekend

De voorbereidingen voor theaterseizoen ’19-’20 zijn in volle gang. Op maandag 6 mei wordt het volledige programma gepresenteerd, maar we verklappen alvast een paar cabaretiers die komen gaan!

Javier Guzman
Guzman kijkt op donderdag 12 december terug op zijn grillige leven, zijn stormachtige carrière en vertelt dingen die het publiek nog niet van hem wist. Dingen die wellicht herkenbaar zijn, dingen die op zijn minst opmerkelijk zijn, dingen die opzienbarend zijn. Zijn het ontboezemingen? Wie weet. Het zijn onder andere juist die dingen waar je normaal gesproken misschien niet eens om moet lachen, maar deze avond wel. Dat staat nu al vast.

Martijn Koning
Martijn Koning heeft gelukkig energie teveel. Waar anderen even uitpuffen, stroopt hij zijn mouwen alweer op: op naar het volgende avontuur. Hij heeft geheid de ‘hoogste grapdichtheid-garantie’; 80 minuten pure stand-up comedy. Zijn hoofd staat niet stil; als een pinball machine vuurt hij op woensdag 5 februari zijn grappen en zeer komische observaties op zijn publiek af.

Viggo waas
Dertig jaar speelde Viggo Waas samen met zijn vrienden Peter Heerschop, Joep van Deudekom en Eddie B. Wahr, als het succesvolle cabaretgezelschap NUHR. Nu stapt hij alleen het podium op. Hij speelt de Meestervoorspeller. Een cabaret performance van met voorspellende waarde op donderdag 5 maart in het HOFtheater.

Veldhuis & Kemper
Veldhuis & Kemper gooiden bij het maken van hun vorige programma, Geloof ons nou maar, het roer om. Deze ingeslagen weg smaakt naar meer. Hoe dit zal uitpakken dat weten de heren Veldhuis & Kemper nog niet precies. Persoonlijker, meer confronterend, grappiger, harder of zachter? Of van alles misschien een beetje? Hoe dan ook wordt het de overtreffende trap op vrijdag 10 april 2020!

HOFtheater TIPavond
Op maandagavond 6 mei 2019 wordt het volledige programma gepresenteerd op de website van het theater. Bovendien is iedereen diezelfde avond welkom bij de HOFtheater TIPavond. Op deze gratis avond in het HOFtheater zijn er diverse previews van artiesten van seizoen 19/20 te zien en geeft directeur Roswyde Burgman toelichting bij het nieuwe theaterprogramma. Reserveer hier je plekje voor in de zaal.

Kaartverkoop
De kaartverkoop gaat op woensdag 22 mei om 18:00 uur van start. HOFgenoten kunnen al vanaf donderdag 9 mei, 10.00 uur kaarten bestellen. Iedereen kan HOFgenoot worden voor € 25 per jaar.