Klassieke en culinaire primeur

Voor het eerst sinds lange tijd staat er weer een klassiek concert geprogrammeerd én kan er voorafgaand aan deze voorstelling van een theaterdiner worden genoten. Een primeur om 2019 goed mee te beginnen!

De Vier Jaargetijden behoort tot de populairste werken uit de klassieke muziek. Een ensemble bestaande uit vijf strijkers, bandoneon en piano/klavecimbel, onder artistieke leiding van Christiaan van Hemert, spelen voor de pauze Vivaldi's Quattro Stagioni en na de pauze Piazzolla's Cuatro Estaciones Porteñas (Vier Jaargetijden van Buenos Aires). Het publiek komt ongetwijfeld tot de ontdekking dat ondanks de verschillende achtergrond en stijl van de componisten ze toch compositorisch veel met elkaar gemeen hebben. De musici hebben reeds hun sporen verdiend in de klassieke muziek en het theater.

Voorafgaand aan dit theaterconcert presenteert Joop van den Enk Catering een heerlijk 3-gangendiner. Dit diner vindt plaats in de bovenfoyer van het HOFtheater. Op het menu van 11 januari staat een palet van carpaccio, gamba en zalmbol, gestoofde kalfssukade op een stamppotje van wortel-pastinaak met bijpassend garnituur met tarte tatin toe.

>> Koop hier uw kaarten voor concert en/of theaterdiner <<