Start nieuw seizoen met bijboeking van 3 nieuwe voorstellingen

We hopen dat u een mooie zomer hebt gehad. Wij staan uitgerust klaar om een nieuw theaterseizoen te beginnen. Deze week ligt de Theaterkrant huis aan huis op de mat bij mensen in Raalte en wijde omstreken.Hou uw brievenbus in de gaten!
Graag vertellen we u ook dat we 3 voorstellingen hebben bijgeboekt:

60 minuten met ...
In onze tour ‘60 minuten met’ zetten we bijzondere Sallanders in de schijnwerpers. In precies 60 minuten vraagt gastheer Willem Verdaasdonk, tevens eigenaar van het bedrijf Taaluilen, hem of haar het hemd van het lijf over werk en passie.
Op woensdag 5 oktober is Gerard Oosterlaar te gast. We kennen hem als één van de oprichters van het cabarettrio Höllenboer (wat onlangs een cabaretduo is geworden) en waarmee in 1995 een nummer één hit werd gescoord met het lied wat we allemaal mee kunnen zingen: Busje komt zo. En op woensdag 16 november zijn de nieuwe wethouders te gast. Dit is dé kans om deze bevlogen mensen beter te leren kennen: Ben Nijboer (BurgerBelangen), Gerria Toeter (CDA) en Alexander Kreule (VVD).

3Koteboebo
Nog één keertje dan! De voorstelling Noe mo’j oppass’n! was vorig seizoen al vier keer te zien maar de mannen van 3Koteboebo sluiten hun tournee graag af in het HOFtheater op zaterdag 19 november. Met hun vrolijke voorstelling met veel liedjes en sketches. Een heleboel onzin en dingen die nergens over gaan. Vooral niemand kwetsen of voor schut zetten, behalve zichzelf, dat vinden ze leuk.
Bijzonder is dat de opbrengst van deze avond naar het goede doel gaat; naar dorpsgenoot Jan Brinkhof. Hij zet al jaren gaarkeukens op in Peru voor de minderbedeelden.