Kaartverkoop het Lommerrijk van start


Vorig jaar zijn de eerste stappen gezet op het gebied van samenwerking tussen amfitheater Het Lommerrijk uit Luttenberg en het HOFtheater. Die samenwerking is zo goed bevallen dat we de komende zomer méer samen gaan doen.

Twee weekenden lang mag het HOFtheater mooie voorstellingen laten zien in dit gezellige openluchttheater.
Het eerste weekend, van 1 t/m 3 juli dient als afsluiting van het lopende seizoen, het laatste weekend, van 9 t/m 11 september is om warm te lopen voor het komende (winter)theaterseizoen.

Vrijdag 1 juli: 2 goede bekenden van zowel Het Lommerrijk als het HOFtheater staan op de planken. Afzonderlijk zagen we hen al vaker maar nog niet eerder stonden zij samen op het toneel: cabaretier Thijs Kemperink en muzikant Erwin Nyhoff laten graag in Raalte het resultaat zien van hun eenmalige samenwerking!
Zaterdag 2 juli: had het Lommerrijk een dak, dan ging dat er af tijdens het tribute concert van Rondje Doe Maar die alle hits van deze bekende Nederpopband gaat spelen. Flauwvallen verboden, meezingen zeer gewenst!
Zondag 3 juli: voor kinderen vanaf 4 jaar en hun (groot)ouders komt Poppentheater Koekla hun 'spannende' voorstelling Drie Biggetjes spelen.

Vrijdag 9 september: De mannen van Rapalje komen mét dansers naar Het Lommerrijk voor een muzikaal spektakel
Zaterdag 10 september: een cabaretvoorstelling met 2 nog niet heel bekende maar oh zo leuke cabaretiers: Jasper van der Veen en Kim Schuddeboom. Een mooie manier om kennis te maken met 2 veelbelovende cabaretiers!
Zondag 11 september: Dirk Scheele sluit het seizoen af met zijn Zomerpopconcert. Iedereen mag meedoen; we gaan zelfs dansen als een Spaanse danseres of rondlopen als een beer!