Kaartverkoop voorjaar 2021 start 17 december

Het HOFtheater gaat vol goede moed het nieuwe jaar in, met een mooi programma voor het voorjaar van 2021. Vanaf vrijdag 27 november staat het hele programma op www.HOFtheater.nl. De kaartverkoop start op donderdag 17 december.

Met meer dan 40 voorstellingen is het een vol programma. Een deel ervan is doorgeschoven vanuit afgelopen najaar, toen diverse voorstellingen niet door konden gaan vanwege de coronamaatregelen. Toch zijn er ook veel nieuwe voorstellingen toegevoegd, onder andere cabaret van Roué Verveer en Karin Bloemen, muziek van The Kik en Pater Moeskroen en een dansvoorstelling van Kasko. Voor de kinderen komen o.a. Juf Roos (2+) en Aladdin naar Raalte.

Als gevolg van het coronavirus werkt het HOFtheater nu met een half theaterseizoenen. De eerste helft van het theaterseizoen zit er bijna op. De tweede helft loopt van januari 2021 tot en met mei 2021 en wordt vanaf 27 november online gepresenteerd. Vanwege de coronamaatregelen zijn er minder tickets per voorstelling beschikbaar zijn. Daarom zijn sommige voorstellingen twee keer op één avond te zien. Zo hopen de artiesten en het HOFtheater toch zoveel mogelijk mensen een plekje te kunnen geven bij de voorstelling.

Het HOFtheater hoopt dat vele Sallanders aankomend voorjaar weer komen genieten van een mooi en veilig theaterbezoek.

Kaartverkoop
De kaartverkoop start op donderdag 17 december om 18.00 uur. HOFgenoten kunnen al vanaf maandag 7 december om 18.00 uur kaarten bestellen.


Kaarten bestellen kan via de website www.HOFtheater.nl of telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 10 en 13 uur via 0572 361 361. Langskomen bij de theaterkassa kan enkel op afspraak, om wachtrijen te voorkomen. Een afspraak maken kan door te mailen naar info@HOFtheater.nl of te bellen naar bovenstaand telefoonnummer. Kijk voor meer informatie op www.HOFtheater.nl.